Despre Group DECERP

În anul 2000, în cadrul Facultății de Litere, Universitatea din București, a fost fondată revista  „DeCeRP?”. La acea perioadă, redacția revistei era realizată din profesori, conferențiari universitari și doctori, alături de studenți. Ulterior, odată cu trecerea timpului, formatul redacției a fost schimbat, iar în anul 2015 revista a devenit studențească, colectivul redactorilor fiind realizat în totalitate din studenți ai specializării Comunicare și Relații Publice, din cadrul Facultății de Litere, Universitatea din București, coordonați de către lect. dr. Olga Bălănescu.

Din anul 2015 și până în perioada verii a anului 2020, au fost publicate 17 numere. Din luna august a anului 2020, alumnii Facultății de Litere au decis să ofere o perspectivă diferită Revistei DeCeRP?, astfel că revista a devenit un brand al proiectului Group DeCeRP.

 

Campaniile de Publicitate, PR, Comunicare & more au început a fi implementate din perioada anului 2017. Parteneriatele de la acea perioadă ne-au permis să implementăm și executăm campanii CSR. Ulterior, am realizat campanii pentru dezvoltarea conceptului DeCeRP; pentru Zilele Porților Deschise în cadrul Facultății de LITERE, UB, urmând realizarea campaniilor și proiectelor ce au dezvoltat Group DeCeRP. Grafica, copywriting-ul, realizarea strategiilor, alături de administrarea paginilor rețelelor sociale sunt activitățile făcute din dorința de a oferi materiale calitative pentru domeniile în care activăm. Instrumentul principal pe care-l folosim este entuziasmul, iar pasiunea pentru aceste sfere ne îndeamnă să ne îmbunătățim serviciile.

 

Animațiile Educative sunt vizibile pe platforma Youtube.com, pe canalul DeCeRP.

Am pornit cu ideea că educația nu are limite, fiecare subiect poate pleca spre orice punct cardinal, mărginit doar de imaginația noastră. Împreună punem cele mai haioase, îndrăznețe și bizare întrebări. Răspundem la cât mai multe dintre ele într-un mod aparte: dinamic, hazliu și explicativ. Toate acestea preiau o singură formă, cea a animațiilor. Proiectul este unul ambițios, dat fiind că animațiile necesită un timp îndelungat pentru a fi realizate, iar montajul este la fel de provocator. Sperăm ca rezultatele să vă motiveze să ne urmăriți clipurile video și să ne oferiți subiecte diverse pe care să le putem anima.

 

 

Group

CONTACT DETAILS

Email Address: groupdecerp@gmail.com

București, România

Ai vreun proiect pentru noi? Vrei să colaborăm? Scrie-ne!